Vés al contingut
1

A punt la platja de gossos a Pineda: entre les platges de la Riera i Poblenou

Les persones propietàries de gossos ja poden fer ús de la zona delimitada per a l’esbarjo de les seves mascotes a la platja. L'espai està subjecte a una normativa de seguretat específica per a la protecció de les mascotes, incloent la prohibició d'activitats de pesca. Es tracta d'una zona delimitada per a que les persones propietàries d’aquestes mascotes tinguin un espai a la mateixa platja on compartir temps i esbarjo amb seguretat.


 

Així, la Platja de gossos ha quedat oberta aquesta setmana. La normativa obliga a recollir els excrements dels animals, a respectar la zona delimitada sense traspassar-la i a tenir identificat l’animal. A més, els animals qualificats com a perillosos cal que portin morrió i vagin lligats.


 

Prohibides les activitats de pesca

L’espai està limitat amb els tancaments instal·lats, que també serveixen de referència per marcar la zona on es prohibeix pescar per tal d’evitar lesions a les mascotes. Això inclou, doncs, l’espai d’aigua de la platja que correspon verticalment amb els tancaments instal·lats a la sorra, i que no estan instal·lats de manera física per qüestions tècniques.