Vés al contingut
1

Pedro Sánchez anuncia que continua com a president: "Continuaré amb més força"

Imatge de la compareixença (Moncloa)

 

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que ha adoptat la decisió de continuar en el càrrec malgrat la "campanya de difamació" de què ha estat víctima juntament amb la seva dona des de fa 10 anys. Sánchez ha afirmat que si renunciés a la presidència donaria la raó als qui aposten per "degradar" la vida política, i ha assegurat que continuarà en el càrrec "amb més força".

També ha demanat a la societat una "reflexió col·lectiva" per "obrir pas al joc net". "He decidit seguir, seguir amb més força si es pot al capdavant de la presidència d'Espanya. No és un punt i seguit sinó un punt i a part, assumeixo el compromís de treballar per la regeneració", ha sentenciat.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit, en referència a la declaració institucional de Pedro Sánchez, que «tocava parar i posar focus al que no es pot continuar normalitzant». Ha afegit un agraïment al president «per la democràcia i per imposar la paraula i la veritat davant de la mentida i l'atac personal» en nom de tots els socialistes de psc de Pineda de Mar.