Vés al contingut
1

Situacions d’aprenentatge a l’escola Mediterrània

Fotos: Ràdio Pineda



Escolta AQUÍ el programa

 

Els alumnes de 6è treballen durant aquest curs diferents situacions d’aprenentatge, anomenades ‘Treball Globalitzat’. Adaptat al nou currículum, tres hores a la setmana, els alumnes treballen diferents àrees amb projectes molt engrescadors. Al primer trimestre, els alumnes han treballat la història preparant contes històrics pels infants d’I5, i al segon trimestre van preparar les portes obertes del centre. Arnau Font, tutor de 6è ha explicat al programa ‘Anem a l’escola’ que els alumnes parteixen d’un context i un repte per abordar les diferents situacions.

1

 

Una representació d’alumnes de 6è ens han explicat que la biblioteca Serra i Moret els ha assessorat alhora d’escriure els contes. Pel que fa a la jornada de portes obertes han explicat que l’equip directiu els hi va demanar ajuda per organitzar-les. Escoltem la Paula, l’Ilia, en Dicky i el Pol.

 

2

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte de les Situacions d’aprenentatge de l’escola Mediterrània al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

 

4